Bilde: Fylkesordførar Ole Haabeth i Østfold (Ap).
Foreningen Fotballbane takker Østfold fylkeskommune og initiativtaker, fylkesordfører Ole Haabeth. Vi har fått et flott bidrag på hele 50.000,-

Haabeth uttaler: Jeg mottok utfordringen/oppfordringen fra Bodø og Vefsn kommuner og synes dette var både en god ide og et godt og riktig prosjekt. I en tid med svært mange negative nyheter fra Midt Østen var dette en liten positiv sak som jeg syntes det var viktig å kunne støtte. Vi gir vanligvis ikke støtte til humanitære prosjekter utover den årlige TV innsamlingen, men gjør enkelte unntak.
Det var særs viktig at dette var et tiltak som rettet seg mot både gutter og jenter. Forslaget ble meget godt mottatt og fikk full tilslutning i fylkesutvalget.
Vi er svært opptatte av norske barns oppvekstvilkår og trivsel. Da er det veldig hyggelig å kunne bidra litt til at barn og unge i Kobane kan få en mulighet til en fritid der krig og krigens redsler kanskje kan komme litt på avstand.

Styreleder i Foreningen Fotballbane, Per Ravn Omdal, uttaler. «Fantastisk! Jeg kan love fylkesordfører Ole Haabet og alle hans kolleger at pengene skal bli brukt på aller beste måte til beste for oppvoksende jenter og gutter i Kobane. Tusen takk!»